ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ


Your Expertise. Our Tools.

ΓΕΝΙΚΕΣ

1Τι είδους επαγγελματίες μπορούν να συνεργαστούν με το invite2day;

Όλοι οι επαγγελματίες ή οι επιχειρήσεις που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες σχετικά με τη διοργάνωση όλων των ειδών των εκδηλώσεων. Το invite2day φέρνει σε επαφή όλους όσους ετοιμάζουν μία εκδήλωση με αυτούς που παρέχουν υπηρεσίες για αυτή.

2Ποιοι είναι οι χρήστες του invite2day;

Όλοι όσοι οργανώνουν οποιαδήποτε εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη, άτομα ή επαγγελματίες και οι καλεσμένοι τους. Το invite2day είναι πρωτοποριακό γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα είδη των εκδηλώσεων όπως γάμοι, βαπτίσεις, reunion, bachelor, βραδιές λογοτεχνίας, παρουσιάσεις βιβλίων, συνέδρια, παιδικά party.

3Με τι τρόπους μπορώ να συνεργαστώ με το invite2day;

Μπορείς να γίνεις συνεργαζόμενος επαγγελματίας ώστε να απαντάς σε αιτήματα προσφορών των χρηστών μας ή να διαφημιστείς στο invite2day.

4Γιατί να γίνω συνεργαζόμενος επαγγελματίας του invite2day;
  • Θα έχεις πρόσβαση σε αιτήματα πρόσφορών όχι μόνο εκείνων που οργανώνουν μια εκδήλωση αλλά και των καλεσμένων τους.
  • Δωρεάν εγγραφή για πάντα, χωρίς προμήθεια.
  • Τέλος στα emails. Διαχείριση όλων των προσφορών μέσω της πλατφόρμας.
  • Χρήστες που ετοιμάζουν κάθε είδους εκδήλωση
  • Ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο. Μία κοινότητα χρηστών, επαγγελματιών, καλεσμένων και επισκεπτών σε ένα μέρος.
5Γιατί να διαφημιστώ στο invite2day;
  • Γιατί οι χρήστες μας οργανώνουν εκδηλώσεις όλων των ειδών, όχι μόνο γάμους και βαπτίσεις αλλά παιδικά πάρτι, reunion, bachelor και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.
  • Μόνο στο invite2day η διαφήμιση που θα κάνετε απευθύνεται και σε όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι θα προσκληθούν μέσω του invite2day.
  • Η εφαρμογή μας είναι η μοναδική που είναι προσβάσιμη από άτομα με αναπηρία
6Πώς μπορώ να εγγραφώ ώστε να γίνω συνεργαζόμενος επαγγελματίας του invite2day;

Για να συνεργαστείς με το invite2day επισκέψου την ιστοσελίδα μας και συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ένας εκπρόσωπος του invite2day θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει για την εγγραφή σου να σου λύσει οποιαδήποτε απορία. Καμία εγγραφή δεν γίνεται αυτόματα.

7Συμπλήρωσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Τι κάνω τώρα;

Η ομάδα του invite2day εξετάζει όλες τις αιτήσεις εγγραφής και αποδέχεται μόνο αυτές που εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων για τους χρήστες του. Μέσα σε λίγες ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε την εγγραφή σου και να λύσουμε τυχόν απορίες.

8Πώς μπορώ να διαφημιστώ στο invite2day;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφημιστείς στο invite2day. Είμαστε εδώ για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο προβολής σου. Επικοινώνησε μαζί μας στο info@invite2day.gr ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

9Υπάρχει κόστος εγγραφής ή συνδρομή;

Όχι. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής ή συνδρομή για τη χρήση της πλατφόρμας. Κάθε επαγγελματίας μπορεί εντελώς δωρεάν να πραγματοποιήσει την εγγραφή του και να λαμβάνει ενημερώσεις για νέα αιτήματα ζήτησης προσφορών που τον αφορούν. Όταν ο επαγγελματίας το επιλέξει, μπορεί να δώσει προσφορά στο χρήστη έναντι ενός μικρού αντιτίμου.

10Πώς μπορώ να δώσω προσφορά σε χρήστη του invite2day;

Πρώτα από όλα πρέπει να εγγραφείς στην πλατφόρμα. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σου θα έχεις πρόσβαση στο δικό σου προφίλ στην πλατφόρμα στο οποίο θα ξεκινήσεις να λαμβάνεις αιτήματα προσφορών των χρηστών και αν σε ενδιαφέρει κάποιο να απαντήσεις μέσω της πλατφόρμας γραπτά επισυνάπτοντας αρχεία ή φωτογραφίες.

11Μπορώ να ορίσω ποια αιτήματα προσφορών θα βλέπω;

Όταν θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την εγγραφή σου, μαζί θα βάλουμε τα φίλτρα που θα καθορίζουν ποια αιτήματα θα λαμβάνεις έτσι ώστε να βλέπεις μόνο αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

12Αν τελικά ο χρήστης αποδεχτεί την προσφορά μου, πληρώνω κάποια προμήθεια;

Όχι. Το invite2day αναλαμβάνει μόνο να σε φέρει σε επικοινωνία με υποψήφιους πελάτες. Η διαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση της προσφοράς που υποβάλλεις γίνεται μεταξύ σας. Δεν χρεώνεται προμήθεια επί των προσφορών που αποστέλλονται ή που τελικά γίνονται αποδεκτές.

13Πρέπει να κάνω ιδιαίτερες προσφορές/εκπτώσεις όταν απαντάω στους χρήστες του invite2day;

Με τον όρο προσφορά δεν εννοούμε έκπτωση, αλλά τη διαδικασία απάντησης στο αίτημα του χρήστη. Είναι επιλογή σου να ενσωματώσεις κάποια έκπτωση στις υπηρεσίες που θα προσφέρεις αν θέλεις.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

1Γράφτηκα στο invite2day. Τώρα τι κάνω;

Περιμένεις να λάβεις αιτήσεις προσφοράς από τους χρήστες μας. Αν δεις κάποιο αίτημα προσφοράς που σε ενδιαφέρει μπορείς να απαντήσεις υποβάλλοντας την προσφορά σου μέσω της πλατφόρμας.

2Πώς καταλαβαίνω ότι έχω ένα νέο αίτημα ζήτησης προσφοράς;

Με κάθε νέο αίτημα, λαμβάνεις μία νέα ειδοποίηση στο επαγγελματικό σου προφίλ στην πλατφόρμα. Για να καλύψουμε την περίπτωση που δεν είσαι συνδεδεμένος εκείνη τη στιγμή, ένα mail σου αποστέλλεται ταυτόχρονα για να σε ενημερωθείς.

3Έλαβα ένα αίτημα προσφοράς αλλά χρειάζομαι και άλλες πληροφορίες ή διευκρινίσεις για να μπορέσω να δώσω την προσφορά μου.

Έχουμε φροντίσει ώστε το ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν οι χρήστες να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρες και το αντίτιμο για να αποστείλεις μία προσφορά να είναι πολύ μικρό. Συμβουλή μας είναι να μην καθυστερήσεις την απάντησή σου στον χρήστη αναφέροντας σε αυτή πιθανές ερωτήσεις ή επιφυλάξεις σου. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης θα λάβει αυτόματα τα στοιχεία σου ώστε να επικοινωνήσει μαζί σου για διευκρινίσεις.

4Πώς απαντάω σε ένα αίτημα προσφοράς;

Μέσω της πλατφόρμας, συμπληρώνοντας κείμενο, τιμή ή επισυνάπτοντας αρχεία.

Οι προσφορές που δίνεις είναι ο καθρέπτης της επιχείρησής σου. Διάβασε το κάθε αίτημα προσεκτικά ώστε να απαντήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτός της τιμής, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός είναι αυτά που θα κάνουν τον χρήστη να ενδιαφερθεί, να έρθει σε επικοινωνία μαζί σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στις άλλες προσφορές που πιθανόν να λάβει ο χρήστης.

5Υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορώ να απαντήσω σε μία προσφορά;

Όσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά.

6Γιατί διαγράφηκε η προσφορά που έστειλα;

Το invite2day μπορεί να διαγράψει μία προσφορά αν περιέχει υβριστικούς, συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, είναι κακόβουλη ή δεν αφορά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα του αιτήματος που ζητήθηκαν από τον χρήστη.

7Γιατί διαγράφηκε ένα αίτημα προσφοράς χρήστη;

Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή, για δικούς του λόγους να διαγράψει ένα αίτημα προσφοράς που έκανε πριν προλάβεις να υποβάλλεις την προσφορά σου.

8Έκανα λάθος σε μία προσφορά που έστειλα και θέλω να τη διορθώσω.

Αν ο χρήστης έχει ενδιαφερθεί για την προσφορά σου μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας μαζί του αφού θα σου έχουν κοινοποιηθεί τα στοιχεία επικοινωνίας του. Αν όχι, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο info@invite2day.gr.

9Πώς μπορώ να αγοράσω i2d-coins;

Εντός της πλατφόρμας υπάρχει το προσωπικό σου ταμείο, η αξία του οποίου μετριέται σε i2d-coins. Έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις ανά πάσα στιγμή i2d-coins στο ταμείο σου με την κατάθεση χρηματικού ποσού. Το χρηματικό ποσό που καταθέτεις στο λογαριασμό σου μετατρέπεται αυτόματα στα ανάλογα i2d-coins. Κάθε φορά που επιλέγεις να απαντήσεις σε μία προσφορά αφαιρούνται αυτόματα από το ταμείο σου τα i2d-coins που αντιστοιχούν στην προσφορά.

10Δεν έχω άλλα i2d-coins στο λογαριασμό μου. Μπορώ να συνεχίσω να βλέπω αιτήματα προσφορών των χρηστών;

Ναι. Συνεχίζεις να βλέπεις τα αιτήματα και μόνο όταν θέλεις να απαντήσεις σε κάποιο χρειάζεται να αγοράσεις i2d-coins.

11Τα i2d-coins μου έχουν ημερομηνία λήξης;

Όχι. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις.

12Πώς μπορώ να τροποποιήσω τα στοιχεία του προφίλ μου;

Για οποιαδήποτε αλλαγή θέλεις να κάνεις στο προφίλ σου θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο info@invite2day.gr.

13Μπορώ να επικοινωνήσω απευθείας με τον χρήστη αφού υποβάλλω μία προσφορά;

Εφόσον ο χρήστης ενδιαφερθεί για την προσφορά σου μπορεί να σου κοινοποιήσει τα στοιχεία του προκειμένου να επικοινωνήσεις μαζί του.

14Μπορώ να επιλέξω τις ερωτήσεις που θα απαντάνε οι χρήστες στο αίτημα προσφοράς;

Όχι. Οι ερωτήσεις είναι γραμμένες από την ομάδα μας, ξεχωριστά για κάθε υπηρεσία, σε συνεργασία με επαγγελματίες του κάθε κλάδου. Φυσικά είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε τυχόν αλλαγές που θα μας προτείνεις ή συμπληρώσεις που θα ήθελες.

15Όταν απαντήσω σε μια προσφορά, τι στοιχεία της επιχείρησής μου βλέπει ο χρήστης;

Το λογότυπό, την ιστοσελίδα, το τηλέφωνο και το email σου καθώς και την περιγραφή της επιχείρησής σου όπως μας τα δήλωσες κατά την εγγραφή σου.

16Έχω εγγραφεί σαν επαγγελματίας, μπορώ να εγγραφώ και σαν χρήστης;

Φυσικά. Η εγγραφή σαν χρήστης γίνεται εύκολα, γρήγορα και δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας www.invite2day.gr. Προσοχή! Θα πρέπει για την εγγραφή σου ως χρήστης, να χρησιμοποιήσεις διαφορετικό email από αυτό που χρησιμοποίησες για την εγγραφή σου σαν επαγγελματίας.

17Έχω εγγραφεί σαν επαγγελματίας και θέλω να απεγγραφώ. Πώς γίνεται αυτό;

Για την απεγγραφή σου αρκεί να μας στείλεις ένα email στο info@invite2day.gr.

i2d App